Celebrity Bingo Calls for the social media age

Som många vet, så relaterar man bingonummer med kända personer ibland. I Storbritannien har de traditionella referenser för bingonummer, nummer 1 kallas ofta ”on its own, Kelly’s eye, number one”, som är en referens till den gamla legenden om den fredlösa Australienske Ned Kelly. Många referenser går långt bak i tiden, så vi tycker att det är dags att ge lite nya kändisreferenser till våra bingonummer!

Vad sägs om "Royal salute, 21" för den kungligt besatta Lady Gaga, till exempel? Eller "David Beckham, number 7" för den omåttligt populäre engelske fotbollsstjärnan som bar nummer sju på ryggen och kanske "Skinny Legs 11" för hans magra partner i Victoria Beckham, den forna Spice Girls stjärnan.

Ni som har koll på den brittiska filmscenen vet säkert vem den tidigare Queen Vic värdinnan och stjärnan i de otaliga brittiska Carry On filmerna, Babs Windsor är. Hon tycker vi passar för namnet "Two Fat Ladies - 88" i heder av sina två mest kända tillgångar och timglasform. Barbara har nyligen främjat den snabbväxande Jackpotjoy bingowebbplatsen genom en TV kampanj där är hon är ”Queen of Bingo”. Bingo hos Jackpotjoy finns nu även i Sverige för er alla som älskar bingo på nätet.

Eller ännu bättre, vad sägs om "Getting plenty, Number Twenty" för skådespelaren Ashton Kutcher, som nyligen har setts kela med 28-åriga amerikanska skönheten och skådespelerskan Mila Kunis på fest för Ashton senaste film, en biografi om den avlidna Apple-grundaren Steve Jobs.

Ni som hänger med i kändisvärlden vet förstås att Ashton går igenom en rörig skilsmässa med skådespelerskan Demi Moore på grund av hans otrohet i slutet av förra året. Demi tog otroheten hårt och åkte in på sjukhus efter att ha rökt en stor mängd okänd substans, så vad sägs om att nummer 24 kallas ”Demi Moore, do you want some more? - 24”.

Nu till Rihanna, henne ger vi "Bunch of fives, 55" ,detta efter att hon i hemlighet ombord på en lyxyacht i södra Frankrike träffade Chris Brown, samma man som misshandlade henne 2009 och till följd blev han dömd till samhällstjänst.

Sedan har vi ”Monkey on the tree, number three" för den 78 årige skådespelaren och komikern Fred Willard. Fred ertappades nyligen med sina privata delar utanför byxorna på en teater i Hollywood och dömdes därefter till böter för oanständigt offentligt beteende.

Niom hänger med i filmvärlden vet säkert att det kommer en nyinspelning av Total Recall från 1990 med Arnold Schwarznegger. I den nya filmen kommer det unga stjärnskottet Kaitlyn Leeb spela en trebröstad kvinna och måste då bara vara ”All the threes, 33”.

“One little snake, number 5" går sedan till sångaren Peter Andre känd som glamour modellen Jordans ex-make, som fick sin penis piercad på i 90-talet och säger att det var smärtsamt, men vad hade han förväntat sig!?

Prenumerera och få vårat nyhetsbrev
Vi kommer att uppmärksamma er om de de bästa casinorna och de högsta bonusarna.
Namn:
E-mail: